Aestella Klinika

Alma Hybrid® lézer

Alma Hybrid® Laser

ALMA HYBRID LASER az abszolút aranyérmes bőrfelszín megújító kezelés!

Jellemzők:

  • ebéd idős beavatkozás, azonnal látható eredmény
  • 3 technológia egyetlen kezeléssel
  • eltünteti a pigmentfoltokat
  • halványítja a ráncokat
  • megújítja a bőrfelszínt
  • teljesen fájdalommentes

Alma Hibrid Laser kezelés ára:

  • 199.990 Ft

3 alkalmas csomag ára:

  • 549.900 Ft

Az Alma Hybrid® LASER egyedülálló technológiájának köszönhetően az első olyan szépészeti eszköz amely 3 forradalmi kezelést egyesít; a CO2 lézert, a 1570 nm-es lézert és az IMPACT szabadalmazott ultrahangot. Innovatív úttörő rendszer egyetlen kezeléssel garantálja a bőrfiatalító, kollagén stimuláló, pigmentfolt csökkentő, tágpórus eltüntető és ránctalanító hatást minimál invazív módon. Tipikus lunchtime beavatkozás, a kezelés maximálisan személyre szabható, kismértékű felépülési idővel tartós eredményt érhetünk el a bőrfelszín megújítás érdekében.

Az Alma Hybrid® LASER számos korlátlan lehetőséget kínál a bőrfelszín megújítás terén a korábban alkalmazott frakcionált lézerrel szemben. A kezelés egyéni igényeknek és bőrtípusnak megfelelően kerül beállításra így fokozva a maximális eredményt. A HibridOscar egyesíti a CO2 és 1570nm-es lézer energiáját ami apró mikroszkopikus méretű sebet ejt a bőrön, az Erbium-Glass hőhatás fokozza a kollagén és elasztikus rostok termelődését, ennek köszönhetően beindul a gyógyulás és az új bőrfelszín képződés. Befejező lépésként az Impact szabadalmazott ultrahang a CO2 lézer által létrehozott csatornákon keresztül a dermis réteg alá juttatja az értékes hatóanyagokat, amelyek belülről töltik fel és hidratálják a bőrt.

Látványos bőrfiatalító eljárás, amely természetes úton regenerálja a bőrfelszínt, megváltoztatja textúrját és a hatása akár évekig tarthat! A kezelést érdemes 1-3 alkalommal megismételni a tartós eredmény érdekében. Extra előnye, hogy minden bőrtípus számára nyugodtan alkalmazható.

alma beforealma after
hu_HU