Aestella Klinika

logo

Beyond Ultra fogfehérítés

Hollywoodi életérzés beyond ultra fogfehérítéssel!

Beyond Ultra borito kep Alexa Krisztina

Beyond Ultra fogfehérítés 120.000 Ft

  • innovatív technológia
  • rövid kezelési idő
  • minimális érzékenység
  • 2-5 árnyalattal fehérebb fogak
  • kíméletes a fogzománchoz
  • extrém tartós, látványos eredmény

A mosolyunk az egyik legnagyobb fegyverünk, amely meghatározza az első benyomást, a rólunk alkotott képet, mi több tükrözi személyiségünk. Így napjainkban a rendelői fogfehérítés az egyik legnépszerűbb eljárás, hogy fogainkat ragyogóan fehérré varázsoljuk. Az innovatív technológiának köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt, minimális érzékenység mellett kaphatunk hosszú távon tartós megoldást.

Fogaink minden nap kivannak téve a külső hatásokkal szemben, így a kávé, tea, bor, különböző ételek és ételszínezékek vagy a dohányzás lerakódhat fogunk felszínén, amely szürkésebb-barnásabb árnyalatot eredményez. Emiatt klinikánkon a BEYOND ULTRA fogfehérítést egy alapos szájhigiéniás kezelés előzi meg, amely magában foglalja a biofilm terápiát, piezon ultrahangos tisztítást, majd a magasnyomású finomszemcsés homokfúvást, amely már önmagában is árnyalatokkal fehérebb fogat garantál.

Klinikai kutatások bizonyítják, hogy ez az eljárás a lehető legkorszerűbb, legkíméletesebb a fogzománchoz így biztonsággal alkalmazható, különleges hidegfényének köszönhetően nem okoz érzékenységet, már egyetlen kezeléssel extrém tartós, látványos eredményt érhetünk el!  Az eljárás mindössze 3X15 percet vesz igénybe, az eredmény 2-5 árnyalattal fehérebb fogak!

Beyond Ultra elotte utana Alexa KrisztinaBeyond Ultra elotte utana Alexa Krisztina 1
hu_HU