Aestella Klinika

logo

Digitális mosolytervezés

Smile design: a tökéletes mosolytervezés titka

Smile Design oldal Alexa Krisztina 2

DSD SMILE DESIGN AJÁNLAT:

  • konzultáció – 25.000 Ft
  • mosolypróba – 180.000 Ft
  • komplex mosoly tervezés személyre szabva
  • egy sablon segítségével felpróbálhatja leendő mosolyát
  • változtathat fogai formáján, színén, szabályosságán
  • esztétikai és funkcionális rehabilitáció

Vágyai már csak egy karnyújtásnyira vannak! 
Tervezze meg káprázatos mosolyát, lássa előre a végeredményt!

A digitális mosolytervezésnek köszönhetően Ön már a kezelések megkezdése előtt láthatja és felpróbálhatja álmai mosolyát. Egy komplex rehabilitációs kezelés sorozat esetén fontos, hogy kiszámítható legyen a végeredmény. A SmileDesign konzultáció innovatív, személyre szabott lehetőséget teremt Pácienseink számára, hogy közösen tervezzük meg a kívánt mosolyt. Az így elkészült látványterv pontosan meghatározza milyen esztétikai és funkcionális kezelés sorozatra lesz szükség a cél elérése érdekében.

Út az álmai mosolyához az Aestella Klinikán kezdődik.

A forradalmasított fejlesztésnek köszönhetően digitalizáljuk és fotó dokumentáljuk a kiindulási állapotot, majd elindul a tervezési folyamat, melyet csapatmunkaként együtt végzünk Önnel. A tervezési fázisban lehetősége van változtatni a fogai formáján, színén, méretén vagy szabályosságán esetleg egyéb esztétikai rendellenességen. Az elkészült mosolytervet Creo 3D nyomtatóval kinyomtatjuk, majd az így kapott modellből egy mock-up sablont készítünk, melynek segítségével felpróbálhatja leendő mosolyát, amely garantáltan szerelem lesz első látásra. Új mosolya harmonizál arcvonásaival, személyiségével, amely megváltoztatja a kisugárzását is. Ha elégedett az eredménnyel, elindulunk közösen a megvalósítás útján.

Érezheti, láthatja, beleszerethet új mosolyába, mi pedig garantáljuk, hogy valóra váltjuk!

A mosolytervezés nem csupán esztétikai, hanem funkcionális tervezés is. Így alkalmas akár fogszabályozó, implantáció és egyéb protetikai kezelések megkezdése előtt is. Vizualizáljuk a végeredményt, így Páciensként interaktív módon fogja megérteni a kezelési folyamatot. A kapott modellt tervrajzként fogjuk használni a leendő kezelésekhez, így Ön mind végig biztonságban érezheti magát, hiszen már találkozott leendő mosolyával.

Kep1Kep1 001
hu_HU