Aestella Klinika

logo

IPS E-max héj

Komplex mosoly átalakítás IPS E-max héjakkal!

emax1

Jellemzők:

  • minimál invazív beavatkozás
  • kontaktlencse vékonyságú héj
  • digitális technológiának köszönhetően ultrapontos illeszkedés
  • megváltoztatja fogai formáját, színét, rendezettségét
  • 100% természetes hatás

Héjak, -koronák árai:

  • E-max héj – 165.000 Ft-tól
  • E-max korona – 165.000 Ft-tól
  • E-max makeover – 1.890.000 Ft-tól (12db)

A változás egy választással kezdődik, tegye meg az első lépést ragyogó mosolya felé!

Komplex mosoly átalakítás IPS E-max héjakkal!

Az IPS E-max új generációs héjak vezető szerepet játszanak a mosolyátalakításban. Rendkívüli fényáteresztő képességgel rendelkeznek, biokompatibilis anyagból készülnek, természetes hatást kölcsönöznek. Mikron méretének köszönhetően teljesen valósághű, rendezi a rendezetlen fogakat mi több megváltoztatja fogaink formáját, alakját, színét. Ez nem varázslat, ez valóság, látogasson el az Aestella Klinikára és győződjön meg róla!

IPS E-max héjak előnyei

Az egyik legnépszerűbb fog esztétikai kezelés, hiszen minimál invazív módon varázsolhatunk szabályos, ellenállhatatlan mosolyt. Digitális tervezésnek köszönhetően csupán tized milliméternyi preparáció szükséges, hiszen az E-max héj kontaktlencse vékonyságú. A CAD-CAM rendszerrel készült héj ultrapontos, tökéletesen szimmetrikus, teljesen fémmentes és lenyűgözően természetes.

Az új mosolya DSD tervezéssel, arcíves harapás rögzítéssel készül. Az eredmény maximálisan pontos, amely harmonizálni fog arcával és visszaadja az önfeledt mosolygás élményét!

Életminőség javító komplex rehabilitáció

Az E-max makeover kezelést gyakran emlegetjük életminőség javító eljárásnak is, hiszen nem csak egy-egy fogunk esztétikáján változtathatunk, hanem komplex rehabilitáció keretén belül teljes mosolyátalakítást és funkcionális helyreállítást is végzünk. Egyetlen kezeléssel visszaállítjuk mosolya szépségét és egészségét. Kiválthatjuk akár az évekig tartó fogszabályozó kezelést, visszaadhatjuk fogai fehér ragyogását, mindezt akár egy héten belül! Jöjjön el egy Digitális Smile Design konzultációra és megelevenítjük álmai mosolyát!

Kep1Kep1 001
hu_HU