Aestella Clinic

VITAMIN INFUSION

Vitamin boost

About Last Night - Detox boost

A unique life-saving cocktail after a night of drinking!

Fluid and electrolyte replenishment with powerful antioxidants, vitamins and minerals. The detox boost infusion is perfect for hangovers and migraines, to replenish the body. Relieves muscle aches, nausea, headaches and unwanted side effects!

Health me up- Immune boost

A gyors segítség, hogy immunrendszerünk kirobbanó formába legyen!

 Az immun boost biztosítja azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre a szervezetünknek szüksége van az egészséges működéshez. Segíti és feltölti az immunrendszert, hogy a legjobb állapotba legyen, megerősíti a szervezet védekezőképességét. Csökkenti a fáradtságot és kimerültséget.

Fountain of youth - Beauty boost

Mondjon STOP-ot a ráncoknak, szépüljön az antioxidánsok erejével! 

A beauty boost infúzió támogatja, erősíti és hidratálja a bőrt, a hajat és a körmöket. Teste kívül-belül feltöltődik, bőre ragyogóvá válik, sejtjei regenerálódnak, stimulálja a haj növekedését és a bónusz; lelassítja az öregedési folyamatot. A csoda koktél eredménye: Élettel teli arcbőr, sugárzó szépség, ellenálló egészséges immunrendszer.

Rebuild me pleasE – Energy boost

Mondjon búcsút a fáradtságnak, feltöltjük energia szintjét! 

Alvás deficittel küzd vagy ledönti a lábáról a fáradtság? Ha szeretné egyensúlyát helyreállítani, esetleg egy közelgő fontos eseményre készül, vagy éppen stresszes életvitellel küzd, az energy boost infúzió a legjobb választás. Egy titkos elixír, amely erős antioxidánsokat tartalmaz, elősegíti a rehidratációt, javítja az immunrendszert, az általános közérzetet és az energiaszintet.

Get out - migraine cocktail

We'll put an end to the agonising migraine! 

The migraine cocktail reduces the agonizing spasmodic headache, relieves severe pressure, effectively treats other side effects such as photosensitivity, nausea, vomiting. A perfect combination that literally knocks out the headache so you can get on with your daily routine.

The Ultimate - Instant boost

Bármikor, bárkinek, expressz feltöltődés!

Az instant boost hozzájárul az energia szint emeléshez, az immunrendszer erősítéshez, az anyagcsere felpörgetéséhez, a hangulat javításához, a stressz enyhítéséhez és javítja a bőr állapotát.

Hatékony öregedésgátló infúzió, amely gátolja a szabadgyökök kialakulását, regenerálja a sejteket, támogatja az immunrendszert. Tökéletes fenntartó terápia az egészség és szépség megőrzéséhez.

NAD + Miracle Coctail

Health for a lifetime!

NAD+ infusions can extend your life, protect DNA from free radicals, promote a healthy brain, slow down the ageing process, improve your mood and boost your energy levels. Every cell in our body is linked to NAD+ and as we age, levels decline and our cells deteriorate. NAD+ infusion reverses this process and effectively combats the passage of time.

Beach Ready Fusion

Szabaduljon meg a makacs zsírpárnáktól!

Néha csak egy kis segítség szükséges, hogy megszabaduljunk a zavaró narancsbőrtől vagy a nehezen lerobbantható plusz kilóktól. A beach-ready fusion olyan specifikus hatóanyagokat tartalmaz, mint a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, méregtelenítő és emésztés segítő enzimek, amelyek segítenek felvenni a küzdelmet a makacs felesleggel.

stressz kontroll

A lelki egyensúly elixírje!

Are you suffering from emotional and mental exhaustion? Do you often feel irritable, stressed or exhausted? Stress Control Infusion increases mental and physical performance, helps nerve cell regeneration, improves concentration, reduces stress, relieves lethargy and replenishes energy levels.

en_GB