Élmény félelem helyett?

Velünk lehetséges!

Fogászati beavatkozások altatásban, bódításban!

Mondjon búcsút félelmeinek!

Altatásban vagy bódításban végzett kezelés megoldást jelenthet az Ön számára. Ha a Páciensünk emellett a kezelés mellett dönt, általában jó indoka van rá. Akár egy gyerekkori rossz emlék, vagy rokonoktól, ismerősöktől hallott negatív tapasztalat, esetleg erős garat reflex kiválthat bennünk félelmet, amikor fogászati kezelésen szeretnénk részt venni.

Fájdalommentes beavatkozások altatásban

A Pácienseink kényelme érdekében kezeléseinket kérheti bódításban, vagy akár altatásban is. Győzzük le együtt félelmeit, az Aestella Klinikán teljes biztonságban érezheti magát.

Mi történik, ha tovább halogatja a fogászati kezelést?

A félelem nagy úr, legtöbben hónapokig, de akár évekig húzzák a fogorvos meglátogatását, így egy kezdeti tünettől elérhetünk a kínzó fájdalomig.

Érdemes mielőbb szakorvoshoz fordulni, hogy megelőzzük a komolyabb beavatkozásokat. Sok esetben egy kezdeti állapot még könnyen visszafordítható, orvosolható.

Klinikánk magasan képzett szakorvosai gondoskodnak a teljes rekonstrukcióról, amíg Ön nyugodtan pihen. Egy hely, ahol biztonságban érezheti magát.

3 ok, amiért érdemes az altatást választani

búcsút mondhat a félelemnek
maximális biztonság- folyamatos szakorvosi megfigyelés prémium minőségű gépekkel
nem érzékel semmit a kezelésekből

Biztonságos altatás a legkiválóbb szakemberekkel és a legmodernebb gépekkel

Maximális biztonságot nyújtunk.

Mire van szükség az altatáshoz?

általános egészségi állapot státusz felvétel

szedett gyógyszerek listája
kórelőzmények
teljes laboratóriumi vérvizsgálat
EKG vizsgálat
Minden vizsgálat eredményeit elemezzük, hogy kiderüljön, lehetséges-e az altatásos kezelés az Ön számára. Erre azért van szükség, hogy Ön a legnagyobb biztonságban legyen és kizárjuk a kockázati tényezőket.

Milyen esetekben javasoljuk, hogy altatást kérjen?

a fogkezelésektől tartó Pácienseinknek minden kezeléshez
hosszú, bonyolult beavatkozásoknál
szájsebészeti műtéteknél
komplikáltabb kezeléseknél

Altatás, bódításban végzett kezelés menete

1. lépés

Szakorvosi konzultáció keretén belül készítünk egy egészségügyi státusz felvételt, majd átbeszéljük a szedett gyógyszerek listáját. Önnek a kezelés megkezdése előtt szükséges lesz készíteni egy teljes labor vérvizsgálatot valamint EKG felvételt.

2. lépés

Megérkezik az Aestella Klinikára, kényelmesen elhelyezkedik a kezelőszékben, majd altató orvosunk intravénásan juttatja be a megfelelő hatóanyagokat, így Ön mindvégig nyugalmi állapotban lesz, kellemesen pihen.

3. lépés

Folyamatos aneszteziológusi kontroll mellett elvégezzük a kívánt kezeléseket, így felébredve Önnek ez már csak egy szép álom lesz.

4. lépés

Elérkezett az ébredezés pillanata, melyet szakorvosunk végig kísér Önnel a teljes éber állapotig. Miután a szervezetből szépen fokozatosan ürül ki a beadott hatóanyag, így szüksége lesz kísérőre a kezelést követően.