Aestella Klinika

logo

Hibrid koronák

Csúcsminőségű koronák az önfeledt mosolyért!

Hibrid koronak e1708966379361
Esztetikus koronainkkal nyugodtan mosolyoghat

Jellemzők:

  • funkcionális és esztétikai helyreállítás
  • 100 % természetes hatás
  • digitális mosolyterv alapján készül
  • minimális preparáció szükséges

Hibrid koronák árai:

  • E-max korona 165.000-tól
  • Préskerámia korona 165.000 Ft-tól
  • Cirkon korona 155.000 Ft-tól
  • Fémkerámia korona 110.000 Ft
  • Procera korona 250.000 Ft

Esztétikus koronáinkkal nyugodtan mosolyoghat

A korona a fog funkcionális és esztétikai helyreállítására szolgáló beavatkozás. Amikor a fog nagy mértékben sérült, vagy jelentős foganyag veszteség történt esetleg egy korábbi cserélendő tömés már nem kezelhető direkt restaurációval a legjobb megoldás a fogkorona készítése. Kiemelkedő esztétikájának és biokompatibilis anyagának köszönhetően az egyik legnépszerűbb fog helyreállító kezelés, amellyel 100%-os valósághű eredményt érhetünk el! Az életre szóló mosoly élménye most már az Öné, amely megszólalásig természetes és tartós!

Cirkon korona- természetes hatás

A cirkonium korona az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb fogpótló beavatkozás, hiszen hihetetlenül természetes, elsőosztályú minőségű biokompatibilis anyagból készül amely nem reped, kopásálló és kimagaslóan strapabíró. Esztétikus, színezhető, így a Páciens fogai úgy fognak festeni, mint az eredeti. A CAD/CAM technológiának köszönhetően maximális pontossággal készül a leendő cirkonium korona, amely a művészi vénával megáldott technikusunk kezei között születik meg. 

Különleges, prémium Procera koronával a tökéletes mosolyért

A forradalmi Procera korona a svéd Nobel Biocare vállalat csúcstechnológiás CAD/CAM alapú rendszere, amely számítógépes tervezést és gyártást jelent. Az úttörő Procera technológiával tökéletesen illeszkedő, elképesztően esztétikus pótlások készíthetőek. A Procera egy modern, különleges szkenner és eljárás, melynek segítségével a fogorvos által vett lenyomatot 3 dimenziós képpé varázsolja. A fogpótlás terv után a Procera vázat a Nobel Biocare gyárban készítik el, majd a fogtechnikusunk a megküldött kész vázra leplezi a speciális kerámiaréteget. Ezzel az eljárással készített fogpótlások megbízhatóak és ezred milliméter pontosak, ennek köszönhetően stabilabbak, tartósabbak. Ráadásul a ma elérhető legmagasabb színvonalú beavatkozás amire a Nobel Biocare cég egyedi tanúsítványt és 5 év garanciát biztosít. Az eredetiség címkének köszönhetően a folyamat vissza ellenőrizhető és amennyiben szükséges megismételhető. 

Tökéletes végeredmény E-max préskerámia koronával

Az IPS E-max új generációs koronák vezető szerepet töltenek be a fogpótlás területén. Rendkívüli fényáteresztő képességgel rendelkeznek, biokompatibilis anyagból készülnek, természetes hatást kölcsönöznek. Az egyik legnépszerűbb fogpótlási technológia, hiszen minimál invazív módon varázsolhatunk valósághű koronát. Digitális tervezésnek köszönhetően csupán minimális preparáció szükséges. A CAD-CAM rendszerrel készült korona ultrapontos, tökéletesen élethű, teljesen fémmentes és lenyűgözően természetes.

Az új koronája DSD tervezéssel készül, amely nem csak az esztétikai, hanem funkcionális helyreállításra is szolgál. Az eredmény maximálisan precíz, amely tűpontosan illeszkedik az előkészített preparált fogra.  Főként egyedülálló fogaknál alkalmazzuk.

hybrid beforehybrid after
hu_HU