Hollywoody-i életérzés Beyond Ultra

fogfehérítéssel!

Fehéren ragyogó fogak mesterfokon

Kirobbanó csillogás, vakítóan fehér fogak, ellenálhatatlan mosoly – az Aestella Klinikán garantált!

A mosolyunk az egyik legnagyobb fegyverünk, amely meghatározza az első benyomást, a rólunk alkotott képet, mi több, tükrözi személyiségünk. Így napjainkban a rendelői fogfehérítés az egyik legnépszerűbb eljárás, hogy fogainkat ragyogóan fehérré varázsoljuk. Az innovatív technológiának köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt, minimális érzékenység mellett kaphatunk hosszú távon tartós megoldást.

Fogaink minden nap ki vannak téve a külső hatásokkal szemben, így a kávé, tea, bor, különböző ételek és ételszínezékek vagy a dohányzás lerakódhat fogunk 

felszínén, amely szürkésebb-barnásabb árnyalatot eredményez. Emiatt klinikánkon a BEYOND ULTRA fogfehérítést egy alapos szájhigiéniás kezelés előzi meg, amely magában foglalja a biofilm terápiát, piezon ultrahangos tisztítást, majd a magasnyomású finomszemcsés homokfúvást, amely már önmagában is árnyalatokkal fehérebb fogat garantál.

Ha a WOW hatást szeretnénk még fokozni, a BEYOND ultra 3×15-perces fogfehérítéssel elérhetjük, hiszen a tiszta és fehér mosoly a szépség és az egészség szimbóluma.

A mosoly a legtöbb, mi adható!

Rendelői fogfehérítés

Otthoni fogfehérítés

ITop (individually trained oral prophylaxis) oktatás

Hollywoody mosoly professzionáis Beyond fogfehérítéssel

Klinikai kutatások bizonyítják, hogy ez az eljárás a lehető legkorszerűbb, legkíméletesebb a fogzománchoz, így biztonsággal alkalmazható, különleges hidegfényének köszönhetően nem okoz érzékenységet, már egyetlen kezeléssel extrém tartós, látványos eredményt érhetünk el!

Az eljárás mindössze 3X15 percet vesz igénybe, az eredmény 5-7 árnyalattal fehérebb fogak!

A rendelői fogfehérítés lépései

1. lépés

Konzultáció + Szájhigiéniás állapotfelmérés

Az első és legfontosabb lépés az alapos szájvizsgálat és a státusz felvétel. A kiindulási állapotot minden esetben fotó dokumentáljuk és intraorális szkenerrel rögzítjük, így végig követhető a folyamat.

2. lépés

Biofilm terápia

A fogfehérítés alapja a tiszta, egészséges íny és fogazat, így második lépésként 3 az 1-ben módszerrel távolítjuk el a biofilmet, a fogkövet, az íny alatti lepedéket és a fogak felszínén tapadt elszíneződéseket. Az airflow + perioflow + piezon ultrahangos eljárásnak köszönhetően már árnyalatokkal fehérebb fogunk.

3. lépés

BEYOND Ultra fogfehérítés

Fogínyünk védelme érdekében folyékony védőréteget viszünk fel a fogak (pappilák tövébe), ezt követően vékonyan applikáljuk a fogak felszínére a Beyond Ultra fogfehérítőt és egy speciális hidegfénnyel megvilágítjuk, amely aktiválja a gélt, így a fogak belsejébe jut, hogy kifejtse hatását.

4. lépés

3×15 perces ismétlés

A speciális fogfehérítő gél 15 perc alatt bejut a fogak belsejébe, ahol aktívan elkezd dolgozni. Ahhoz, hogy a kezelés eredményes legyen, még 2×15 percre felhelyezzük, majd alaposan lemossuk.

5. lépés

A kezelés végén extra védelmet biztosítunk fogainak

A kezelés végén körültekintően áttisztítjuk a fogakat, eltávolítjuk az ínyvédőt, majd speciális érzékenység csökkentővel látjuk el a Pácienst.

6. lépés

Utógondozás

A tartós eredmény érdekében fontos az otthoni utógondozás. A fehérítést követően szigorúan kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását minimum 1 hétig, és a hatás fokozása érdekében a következő 7 napban speciális fogfehérítő fogkrém használata javasolt.

Kíméletes fogfehérítés a prémium EMS Airflow Prophylaxis Master-rel

3 az 1-ben hatás a prémium EMS Airflow Prophylaxis Master-rel. Fájdalommentes fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású homokfúvás és polírozás. 3 kezelés 1 áráért és mindez fájdalom nélkül!
Az Air-flow kezelés kíméletes, úgy távolítja el az elszíneződéseket, hogy nem károsítja a fogzománcot.
Mindössze 30 perc és fogai újra fehérek és csillogóak lesznek.

Bővebb információkért kattintson az Innovációs biofilm terápia, avagy fogkőeltávolítás fájdalommentesen! oldalra.

Fehér fogak az otthona kényelmében OPALESCENE GO-val!

Exkluzív alkalomra készül? Álom randi előtt áll? Esetleg az a bizonyos nagy nap érkezik az életébe?

Az OPALESCENE GO professzionális fogfehérítési eljárás gyors és hatékony megoldást nyújt, ha azonnali önbizalomteli mosolyra vágyik. Extra különlegessége, hogy extra ízekben választható!

Kényelmes megoldás, hiszen otthonában akár a napi tevékenység közben vagy alvás idejére is felhelyezheti, a hatóanyag 6-8 órán át dolgozik a fogakban, amíg eléri a kívánt hatást.

OPALESCENE GO tartalma: Egyedi sín az ön fogaira szabva, egyedi íz az ön ízlésére szabva, 4db fogfehérítő ampulla, amit kedve szerint mixelhet.

Önnek már nincs más teendője, mint otthona kényelmében szépülni!

A hatóanyag dolgozik, míg Ön békésen alszik.

ITop (individually trained oral prophylaxis) oktatás- a szájüreg hosszútávú egészségéért

Az ITOP kezelésünk egyfajta személyre szabott prevenció, amely segítségével megelőzhető a fogszuvasodás, fogágybetegség kialakulása és csökkenthető a gyakran visszatérő biofilm, fogkő is. AZ ITOP protokoll egy egyedi oktatási módszer, hogy ismertessük Páciensünkkel a helyes fogmosási technikát, apró trükköket ahhoz, hogy a szájüreget hosszútávon egészségesen tudja tartani.

Az individually trained oral prophylaxis oktatás menete

Alaposan megvizsgáljuk a szájüreget, a Pácienssel megismertetjük a saját fogainak állapotát

Megnézzük a fogkő és lepedék mértékét
Megmutatjuk a helyes fogmosás, fogtisztítás technikáját, a nehezen hozzáférhető helyeken is
Bemutatjuk a megfelelő szájhigiénés eszközöket, ezeket ki is tudja a páciens próbálni
Egyénre szabott szájhigiéniai oktatást biztosítunk
Curaprox szájhigiéniás kis csomagot adunk ajándékba