Aestella Klinika

logo

Hydrafacial MD kezelés

Világsikerű Hydrafacial bőrfelszín megújító arckezelés egyedülálló Vortex technológiával.

Hydrafacial MD kezeles

Jellemzők:

  • 3 az 1-ben hatás
  • finom hámlasztás
  • tisztítja és csökkenti a pórusok méretét
  • személyre szabott szérumot juttat a bőr mélyebb rétegeibe
  • minden korosztály számára alkalmazható

Hydrafacial MD kezelés ára:

  • 49.900 Ft

3 alkalmas csomag ára:

  • 129.000 Ft

A Hydrafacial MD kezelés sikerének titka a 3 az 1-ben hatás, amely finoman hámlaszt, tisztítja a pórusokat és személyre szabott szérumokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe egyedülálló VortesFusion technológiával. A világsztárok egyik kedvenc beavatkozása ez a sikeres és eredményes bőrmegújító eljárás, amely mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül.

Vákuum technológiájának köszönhetően nincs többé szükség a hagyományos kozmetikai tisztításra, mert a HydrapeelTip eltávolítja az elhalt hámsejteket és megtisztítja az arcbőrt a mitesszerektől. A glysal szérium enyhe hámlasztást eredményez, amellyel a bőrfelszín megújul és láthatóan egyenletesebb. A tisztítás és hámlasztást követően személyre szabott hidratáló koktél szérumot állítunk össze és juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe. A boosterek antioxidánsokat, peptideket, vitaminokat és kollagént is tartalmaznak amely visszaadja bőrünk ragyogását, csökkenti a ráncokat, pigmentfoltokat és egyenletes sima bőrfelszínt eredményez.

A Hydrafacial MD tipikus lunchtime kezelés, mert mindössze 30 perc szükséges a 3 az 1-ben eljáráshoz. A beavatkozás végén nincs mellékhatás csak a sugárzó életteli bőr. A hosszútávú eredmény érdekében a kezelést érdemes havonta elvégezni, így megőrizhetjük fiatalos külsőnket és lelassítjuk az öregedési folyamatot is!

hydra beforehydra after
hu_HU