Aestella Klinika

logo

Implantátumok

Professzionális implantátum beültetés, amely lehetőséget ad elvesztett fogunk pótlására!

implant 2

Jellemzők:

  • biokompatibilis anyagból készül
  • nem okoz allergiás reakciót
  • úgy funkcionál, mint az eredeti foggyökér
  • fogeltávolítás után akár azonnali implantáció
  • élethosszig tartó nemzetközi garancia

Implantátum árak:

  • Nobel biocare implant  290.000 Ft
  • Megagen anyridge implant  230.000 Ft
  • All on four  1.990.000 Ft

Nobel Biocare Implantátum, egyedülálló nemzetközi garanciával!

A ma elérhető legmodernebb Nobel Biocare implantátum típusok fejlesztését félévszázados kutatás előzte meg, amelyet ma elégedett Páciensek milliói használnak. A Nobel Biocare vállalat a fogászati implantátumok élvonalát képviseli, hiszen termékeik kizárólag biokompatibilis anyagból készülnek, amelyek nem okoznak allergiás reakciót, így a fém érzékeny Páciensek számára is biztonsággal alkalmazható. A Nobel implantátumok speciális kialakításuknak köszönhetően úgy funkcionálnak mint az eredeti foggyökér, így valósággal érezheti azt, hogy visszakapta elvesztett fogát. A minimál invazív beavatkozásnak köszönhetően az egészséges fogai érintetlenül maradnak, segít a csontállomány megtartásában és az eredmény a megfelelő utógondozással és szájhigiénével akár élethosszig tart.

Anyridge Megagen Implantátum, az életre szóló mosolyért!

Az Anyridge Megagen implantátum a 21.század prémium implantációs rendszere, amely innovatív sikeres megoldást nyújt világszínvonalon. A Megagen implantátumok különlegessége, hogy kálcium ionokat adnak az implantátum felszínéhez, amely felgyorsítja a csontosodást és regenerációt a beültetést követően. Egyedülálló Xpeed menet kialakításának köszönhetően rendkívül széleskörűen alkalmazható, így akár kevés csontállománynál is hatékony megoldás lehet. A másik különlegessége, hogy azonnal terhelhető, így jó eséllyel nem kell hónapokat várnunk a gyógyulási idővel, hanem nemsokkal a beültetést követően élvezhetjük újra mosolyunkat és igénybe vehetjük funkcionálisan is új fogunkat.

Forradalmi All-On-Four és All-On-Six technológia a fix és stabil fogakért!

A 25 éve bizonyítottan eredményes All-On-Four és All-On-Six technológia megoldást nyújt teljes foghiány esetén, hogy stabil fix fogpótlást készítsünk! A fejlesztés egyik egyedi tényezője, hogy akár minimális csontállomány esetén is elvégezhető a beavatkozás csontpótló eljárás nélkül, így nincs gyógyulási idő, hiszen 4 vagy 6 db implantátum behelyezést követően ideiglenes rögzített hídpótlással látjuk el a Pácienst így egyetlen percre sem kell nélkülöznie mosolyát. Az kezelés sajátossága, hogy egy úgynevezett guide sablon segítségével végezzük az implantációt, így sok esetben az íny metszése és varratok nélkül megvalósítható a beültetés. A leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, amely ár érték arányban a legjobb választás!

implants1implants2
hu_HU