Invisalign - transzparens

fogszabályzó

Az align technológiával észrevétlenül ideális, szabályos mosolyt varázsolunk Önnek!

Egy új időszámítás kezdete!

A láthatatlan fogszabályozás csúcstechnológiáját alkotta meg az amerikai Align cég,  ezzel új korszakot nyitva a fogszabályozás életébe. Forradalmian új kezelés, amely ugyanazt a hatás biztosítja, mint a rögzített készülék,  miközben észrevehetetlen, diszkrét, kényelmes marad. Világszerte több, mint 7 millió Pácienst győzött meg ez az eljárás, amelyet most az Aestella Klinikán Önnek is van lehetősége megtapasztalni. Egyedülálló fejlesztésének köszönhetően szinte minden korosztály számára elérhető.

A legmodernebb Invisalign technológiával biztonságos és kiszámítható a végeredmény

Digitális scannelést követően a fejlett technológiának köszönhetően a speciális 3D ClinCheck Software segítségével 3 dimenzióban szimuláljuk az ideális mosolyt és előre megtervezk a kezelés során szükséges fogmozgatásokat.

Így a Pácienseink már előre láthatják az egész kezelési tervet egy 3D animációs videóban. Nézze meg, szeressen bele, valósítsa meg. A kezelést maximálisan az Ön szempontjai és szakmai irányelvek alapján alkotjuk meg.

Az álmai már csak egy karnyújtásra vannak Öntől.

Smart Force Aligner technológia

A fogszabályozó szakorvosunk iránymutatásával amerikában elkészítik a kezeléshez szükséges láthatatlan síneket (alignereket).

Az egyedülálló Smart Force Aligner technológia gondoskodik a fog mozgatás hatékonyságáról, így Önnek nincs más teendője, mint otthonában kényelmesen két hetene cserélni a síneket a fogorvosától kapott instrukciók alapján. Ennek a dinamikus eljárásnak köszönhetően a kezelési idő akár a felére is csökkenhet a hagyományos fogszabályozással szemben.

Kevesebb kontroll, észrevehetetlen, maximálisan illeszkedik a fogakra, rugalmas Smart Track anyagból készül, étkezéskor kivehető, előre látható kiszámítható eredmény, szinte minden elváltozást orvosolhatunk vele.

Kell ennél több extra?

Az Invisalign láthatatlan fogszabályzóval nem kell lemondani a mosolyáról!

Az Invisalign láthatatlan fogszabályozó kezelés lépései:

Személyre szabott konzultáció

Az első találkozó alkalmával aposan átbeszéljük leendő Páciensünkkel igényeit, elképzeléseit, lehetőségeit, kívánt eredményt. A pontos kezelési terv érdekében a kiindulási állapotot 3D intraorális szkennerrel rögzítjük és néhány arc,-száj fotó segítségével dokumentáljuk.

Kezelési terv

Tájékoztatjuk és átadjuk a Páciensünknek az általunk javasolt eljárás menetét és árajánlatot. Ezt követően közösen átbeszéljük a felmerülő kérdéseket és a várható kezelés folyamatát.

Teleröntgen készítés

Teleröntgen felvételre beutaló alapján szükséges bejelentkezni és a tervezési folyamat megkezdése előtt elkészíteni.

Tervezés 3D ClinCheck Softwave-rel

Az elkészült arc,-szájfotókat, az I-tero scant és a teleröntgen felvételt elküldjük az Invisialign laboratóriumába, ahol a szakképzett Kollégák a fogszabályozó szakorvosunkkal együtt megtervezik az Ön ideális mosolyát és ehhez szükséges síneket. Az így készült szimulációt Ön is megkapja még a kezelés megkezdése előtt.

Elkészítjük a láthatatlan síneket (alignereket)

Az Ön jóváhagyása után a megtervezett 3D szimuláció alapján elkészítik szakembereink a kezeléshez szükséges összes láthatatlan sínt, majd elküldik az Aestella Klinikába.

A láthatatlan sínek átadása a páciensnek

Elérkezett az alignerek átadásának ideje! Az Ön fogaira tervezett sablon alapján  úgynevezett attechmenteket fogunk a fogakra rögzíteni, amelyek segítségével nagyobb mozgató erőt tudunk kiváltani. Kompozit anyagának köszönhetően észrevétlen marad. Ezt követően átadjuk az első 6 sínt és a használati feltételeket. Önnek nincs más teendője, mint 6 hét múlva kontrollra bejelentkezni hozzánk.

Legyen büszke magára, hiszen megtette az első pár lépést az álom mosolya felé!