Aestella Klinika

logo

PDA LED Sejtrevitalizáló fényterápia

Sejtrevitalizáló fényterápia a makulátlan bőrérét!

Sejtrevitalizalo fenyterapia PDA LED

Jellemzők:

  • azonnali lifting hatás
  • fényterápiás kezelés akne, pigment, heg elváltozásra
  • sejt megújító, öregedés gátló
  • ebéd idős kezelés
  • azonnali hatás, gyors és fájdalommentes

PDA LED Light kezelés ára:

  • 9.900 Ft

5+1 alkalmas bérlet ára:

  • 49.500 Ft

A fényterápia egy noninvazív kozmetikai eljárás, amely eredményes liftinghatást gyakorol a bőrre de számos megoldást nyújt különböző bőrproblémákra minta az akne, hegek, pigmentfoltok, fakó érzékeny bőr. A szépségápolásban és a gyógyászatban is már évtizedek óta használják a fény jótékony hatásait, amely bizonyítottan pozitív hatással van a sejtek helyreállítására, valamint revitalizálja a bőrt felépülési idő nélkül.

Szinte ugyanúgy működik, mint a fotoszintézis a növényeknél, fényenergia útján stimulálja a szervezet regeneráló és anyagcsere képességét sejtszinten. A LED terápia nem a tünetet kezeli, hanem a kiváltó okot szünteti meg emellett táplálja a sejteket, beindítja a kollagén és elasztin termelést, megszünteti az esetleges bőrproblémákat és hibákat.

Az optimális hatékonyság érdekében az eljárást érdemes 2-3 alkalommal megismételni 4-6 hetes időközönként, majd az eredmény megtartása érdekében havi 1 kezelés javasolt. Megfizethető luxus a bőrünk számára, ami teljesen fájdalommentes, nincsen felépülési idő, csak a ragyogóan üde fiatalos bőr.

Sárga fény

Bőrpír ellenes kezelés

A sárga fény hatékony a bőrpír, napégés kezelésre és serkenti a vérkeringést.

Piros fény

Öregedésgátló

A vörösfény serkenti a kollagéntermelést. A kollagén egy esszenciális fehérje, amely a sérült szövetek helyreállítására és pótlására szolgál.

Kék fény

Akne kezelés

A kék fényt általában az aknét okozó baktériumok elpusztítására használják, amely az egyik leghatékonyabb beavatkozás a pattanásokkal szemben.

Zöld fény

Hiperpigmentáció kezelés

A zöld fény behatol a bőr mélyebb rétegibe ahol csökkenti a melanin stimulációját, amely a fő kiváltó oka a pigmentációnak.

led beforeled after
led2beforeled2 after
hu_HU