Aestella Klinika

logo

Spark fogszabályozó

Az align technológiával észrevétlenül ideális, szabályos mosolyt varázsolunk Önnek!

Spark fogszabályozó

Jellemzők:

  • előre látható végeredmény 3D videóban
  • tökéletes mosoly akár 1 év alatt
  • láthatatlan, kényelmes, étkezéskor kivehető , könnyen tisztítható
  • világszerte több millió elégedett Páciens

Spark fogszabályozó ára:

  • Spark 10’ csomag  469 000 Ft
  • Spark 20’ csomag  863 000 Ft
  • Spark korlátlan csomag  1.150.000 Ft

Egy új időszámítás kezdete!

A láthatatlan fogszabályozás csúcstechnológiáját alkotta meg a német Ormco cég, ezzel új korszakot nyitva a fogszabályozás életébe. Forradalmian új kezelés, amely ugyanazt a hatás biztosítja, mint a rögzített készülék miközben észrevehetetlen, diszkrét, kényelmes marad. Világszerte több millió pácienst győzött meg ez az eljárás, amelyet most az Aestella Klinikán Önnek is van lehetősége megtapasztalni. Egyedülálló fejlesztésének köszönhetően szinte minden korosztály számára elérhető.

A legmodernebb Align technológiával biztonságos és kiszámítható a végeredmény

Digitális scannelést követően a fejlett technológiának köszönhetően a speciális 3D ClinCheck Software segítségével 3 dimenzióban szimuláljuk az ideális mosolyt és előre megtervezk a kezelés során szükséges fogmozgatásokat. Így a Pácienseink már előre láthatják az egész kezelési tervet egy 3D animációs videóban. Nézze meg, szeressen bele, valósítsa meg. A kezelést maximálisan az Ön szempontjai és szakmai irányelvek alapján alkotjuk meg. Az álmai már csak egy karnyújtásra vannak Öntől.

Smart Force Aligner technológia

A fogszabályozó szakorvosunk iránymutatásával Németországban elkészítik a kezeléshez szükséges láthatatlan síneket (alignereket). Az egyedülálló Smart Force Aligner technológia gondoskodik a fog mozgatás hatékonyságáról, így Önnek nincs más teendője, mint otthonában kényelmesen két hetente cserélni a síneket a fogorvosától kapott instrukciók alapján. Ennek a dinamikus eljárásnak köszönhetően a kezelési idő akár a felére is csökkenhet a hagyományos fogszabályozással szemben. Kevesebb kontroll, észrevehetetlen, maximálisan illeszkedik a fogakra, rugalmas Smart Track anyagból készül, étkezéskor kivehető, előre látható kiszámítható eredmény, szinte minden elváltozást orvosolhatunk vele. Kell ennél több extra?

spark beforespark after
hu_HU