Aestella Klinika

VITAMIN INFÚZIÓ

Vitamin boost

About Last Night – Detox boost

Egyedülálló életmentő koktél egy átmulatott este után!

Folyadék és elektrolitpótlás, erős antioxidánsokkal, vitamin és ásványi anyagokkal. A detox boost infúzió tökéletes másnaposság és migrén esetén, a test feltöltődésére szolgál. Csillapítja az izomfájdalmat, hányingert, fejfájást és a nem kívánatos mellékhatásokat!

Health me up- Immune boost

A gyors segítség, hogy immunrendszerünk kirobbanó formába legyen!

 Az immun boost biztosítja azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre a szervezetünknek szüksége van az egészséges működéshez. Segíti és feltölti az immunrendszert, hogy a legjobb állapotba legyen, megerősíti a szervezet védekezőképességét. Csökkenti a fáradtságot és kimerültséget.

Fountain of youth – Beauty boost

Mondjon STOP-ot a ráncoknak, szépüljön az antioxidánsok erejével! 

A beauty boost infúzió támogatja, erősíti és hidratálja a bőrt, a hajat és a körmöket. Teste kívül-belül feltöltődik, bőre ragyogóvá válik, sejtjei regenerálódnak, stimulálja a haj növekedését és a bónusz; lelassítja az öregedési folyamatot. A csoda koktél eredménye: Élettel teli arcbőr, sugárzó szépség, ellenálló egészséges immunrendszer.

Rebuild me pleasE – Energy boost

Mondjon búcsút a fáradtságnak, feltöltjük energia szintjét! 

Alvás deficittel küzd vagy ledönti a lábáról a fáradtság? Ha szeretné egyensúlyát helyreállítani, esetleg egy közelgő fontos eseményre készül, vagy éppen stresszes életvitellel küzd, az energy boost infúzió a legjobb választás. Egy titkos elixír, amely erős antioxidánsokat tartalmaz, elősegíti a rehidratációt, javítja az immunrendszert, az általános közérzetet és az energiaszintet.

Get out – migraine cocktail

Megszüntetjük a kínzó migrént! 

A migraine cocktail csökkenti a gyötrő görcsös fejfájást, enyhíti az erős nyomást, hatásosan kezeli az egyéb mellékhatásokat, mint a fényérzékenység, hányinger, hányás. Egy tökéletes kombináció, ami szó szerint kiüti a fejfájást és Ön tudja folytatni napi rutinját.

The Ultimate – Instant boost

Bármikor, bárkinek, expressz feltöltődés!

Az instant boost hozzájárul az energia szint emeléshez, az immunrendszer erősítéshez, az anyagcsere felpörgetéséhez, a hangulat javításához, a stressz enyhítéséhez és javítja a bőr állapotát.

Hatékony öregedésgátló infúzió, amely gátolja a szabadgyökök kialakulását, regenerálja a sejteket, támogatja az immunrendszert. Tökéletes fenntartó terápia az egészség és szépség megőrzéséhez.

NAD + Miracle Coctail

Egészség egy életen át!

A NAD+ infúzió meghosszabbíthatja életét, megvédi a DNS-t a szabad gyököktől, elősegíti az egészséges agy működését, lelassítja az öregedési folyamatot, javítja hangulatát és növeli az energia szintjét. Testünkben minden sejt kapcsolódik a NAD+-hoz, és ahogy öregszünk, szintje csökken, a sejtjeink pedig romlanak. A NAD+ infúzió visszafordítja ezt a folyamatot és hatékonyan felveszi a harcot az idő múlásával.

Beach Ready Fusion

Szabaduljon meg a makacs zsírpárnáktól!

Néha csak egy kis segítség szükséges, hogy megszabaduljunk a zavaró narancsbőrtől vagy a nehezen lerobbantható plusz kilóktól. A beach-ready fusion olyan specifikus hatóanyagokat tartalmaz, mint a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, méregtelenítő és emésztés segítő enzimek, amelyek segítenek felvenni a küzdelmet a makacs felesleggel.

stressz kontroll

A lelki egyensúly elixírje!

Érzelmi és szellemi kimerültséggel küzd? Gyakran ingerlékeny, stresszes vagy épp kimerültnek érzi magát? A stressz kontroll infúzió növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, segíti az idegsejtek regenerációját, javítja a koncentrációképességet, csökkenti a stresszt, enyhíti a levertséget, feltölti energiaszintjét.

hu_HU