Ragyogjon kívül-belül!

Vitamininfúziós terápia a teljes feltöltődés érdekében

Vitamininfúziók az Ön igényeire szabva

About last night – Detox boost

Egyedülálló életmentő koktél egy átmulatott este után!

Health me up – Immun boost

A gyors segítség, hogy immunrendszerünk kirobbanó formában legyen!

Fountain of youth – Beauty boost

Mondjon STOP-ot a ráncoknak, szépüljön az antioxidánsok erejével!

Rebuild me pleas – Energy boost

Mondjon búcsút a fáradtságnak, feltöltjük energia szintjét!

Get out – Migraine Cocktail

Megszüntetjük a kínzó migrént!

The ultimate – instant boost

Bármikor, bárkinek, expressz feltöltődés!

NAD + Miracle Cocktail

Egészség egy életen át!

Beach - Ready Fusion

Szabaduljon meg a makacs zsírpárnáktól!

Közérzetjavító

Energiaszint növelő

Hangulat javító

A vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez, de szervezetünk nem tudja előállítani az összes tápanyagot, amelyre szükségünk van a működéshez és fejlődéshez. A kutatások szerint minden 3. ember szed valamilyen vitamin kiegészítőt, ám azonban kevesen tudják, hogy ennek csupán 15%-a szívódik fel és kerül ténylegesen a véráramba.

A modern élet mozgalmas és sokszor stresszes. Ha szeretne jobb közérzetet, növelni energiaszintjét, javítani a hangulatát és hidratálni testét, a vitamininfúzió ideális választás!  

A napjainkban elterjedt vitamininfúziók ígéretes megoldást nyújtanak, mivel pontosan az Ön igényeihez vannak szabva, intravénásan közvetlen bekerül a véráramba és eljut a sejtekhez, ahol kifejti hatását. 

Legyen szó arról, hogy egy nagy nap előtt áll, vagy betegségből szeretne felépülni, esetleg egy kis lendületre van szüksége, a vitaminterápia minden esetben jó választás!

Válassza ki melyik kezelésre van szüksége:

Health me up – Immun boost

A gyors segítség, hogy immunrendszerünk kirobbanó formában legyen!

 Az immun boost biztosítja azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyekre a szervezetünknek szüksége van az egészséges működéshez. Segíti és feltölti az immunrendszert, hogy a legjobb állapotban legyen, megerősíti a szervezet védekezőképességét. Csökkenti a fáradtságot és kimerültséget.

Fountain of youth – Beauty boost

Mondjon STOP-ot a ráncoknak, szépüljön az antioxidánsok erejével! 

A beauty boost infúzió támogatja, erősíti és hidratálja a bőrt, a hajat és a körmöket. Teste kívül-belül feltöltődik, bőre ragyogóvá válik, sejtjei regenerálódnak, stimulálja a haj növekedését és a bónusz: lelassítja az öregedési folyamatot. A csoda koktél eredménye: élettel teli arcbőr, sugárzó szépség, ellenálló egészséges immunrendszer.

Rebuild me pleas- Energy boost

Mondjon búcsút a fáradtságnak, feltöltjük energia szintjét! 

Alvás deficittel küzd vagy ledönti a lábáról a fáradtság? Ha szeretné egyensúlyát helyreállítani, esetleg egy közelgő fontos eseményre készül, vagy éppen stresszes életvitellel küzd, az energy boost infúzió a legjobb választás. Egy titkos elixír, amely erős antioxidánsokat tartalmaz, elősegíti a rehidratációt, javítja az immunrendszert, az általános közérzetet és az energiaszintet.

Get out – Migraine Cocktail

Megszüntetjük a kínzó migrént! 

A migraine cocktail csökkenti a gyötrő görcsös fejfájást, enyhíti az erős nyomást, hatásosan kezeli az egyéb mellékhatásokat, mint a fényérzékenység, hányinger, hányás. Egy tökéletes kombináció, ami szó szerint kiüti a fejfájást és Ön tudja folytatni napi rutinját.

The ultimate – instant boost

Bármikor, bárkinek, expressz feltöltődés!

Az instant boost hozzájárul az energia szint emeléshez, az immunrendszer erősítéshez, az anyagcsere felpörgetéséhez, a hangulat javításához, a stressz enyhítéséhez és javítja a bőr állapotát.

Hatékony öregedésgátló infúzió, amely gátolja a szabadgyökök kialakulását, regenerálja a sejteket, támogatja az immunrendszert. Tökéletes fenntartó terápia az egészség és szépség megőrzéséhez.

NAD+ Miracle Coctail

Egészség egy életen át!

A NAD+ infúzió meghosszabbítja életét, megvédi a DNS-t a szabadgyököktől, elősegíti az egészséges agy működését, visszafordítja az öregedési folyamatot, javítja hangulatát és növeli az energia szintjét. Testünkben minden sejt kapcsolódik a NAD+-hoz, és ahogy öregszünk, szintje csökken, a sejtjeink pedig romlanak. A NAD+ infúzió visszafordítja ezt a folyamatot és hatékonyan felveszi a harcot az idő múlásával.

Beach-Ready Fusion

Szabaduljon meg a makacs zsírpárnáktól!

Néha csak egy kis segítség szükséges, hogy megszabaduljunk a zavaró narancsbőrtől vagy a nehezen lerobbantható plusz kilóktól. A beach-ready fusion olyan specifikus hatóanyagokat tartalmaz, mint a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, méregtelenítő és emésztés támogató enzimek, amelyek segítenek felvenni a küzdelmet a makacs felesleggel.

About last night – Detox boost

Egyedülálló életmentő koktél egy átmulatott este után! 

Folyadék és elektrolitpótlás, erős antioxidánsokkal, vitamin és ásványi anyagokkal. A detox booster infúzió tökéletes másnaposság és migrén esetén, a test feltöltődésére szolgál. Csillapítja az izomfájdalmat, hányingert, fejfájást és a nem kívánatos mellékhatásokat.

Miért mi vagyunk a legjobb választás az Ön számára?

Aestella Klinika- Ahol az álom mosoly nem álom többé

Az Aestella Klinikán a legmagasabb színvonalon, a legmodernebb technológiával, világszínvonalú fogtechnikai háttérrel, fájdalommentesen, magas precizitással és odafigyeléssel dolgozunk. Nálunk Ön és a mosolya az első. Megalkottuk azt a Klinikát, ahol a fogászati kezelések, az esztétikai beavatkozások és a feltöltődés nem távoli álom többé, hanem elérhető valóság. 

Kérjen időpontot hozzánk online!